Átmérő
Hosszúság
Felület
 • 1
 • 2
 • Utolsó
 • Következő
BÚTORFOGANTYÚ CSAVAR HORGANYZOTT 4X10

085410ZNF

A(z) BÚTORFOGANTYÚ CSAVAR HORGANYZOTT 4X10 (bútorfogantyú csavar) egy kissé domború fejű, peremes. Amint a neve is jelzi fogantyúk felfogatására használják elsősorban a bútoriparban, fiókok szekrények fogantyúját tartja. Átmérője 4 mm, hosszúsága pedig 10 mm. Felületkezelése HORGANYZOTT, ami tovább növeli és ellenállást a korrózióval szemben. Ez a bevonat garantálja a hosszú élettartamot és megőrzi a csavarok esztétikus megjelenését a különböző környezeti hatásokkal szemben.
Cikkszám 085410ZNF
Nettó ár: Egyedi ár
Bruttó ár: Egyedi ár
db
BÚTORFOGANTYÚ CSAVAR HORGANYZOTT 4X12

085412ZNF

A(z) BÚTORFOGANTYÚ CSAVAR HORGANYZOTT 4X12 (bútorfogantyú csavar) egy kissé domború fejű, peremes. Amint a neve is jelzi fogantyúk felfogatására használják elsősorban a bútoriparban, fiókok szekrények fogantyúját tartja. Átmérője 4 mm, hosszúsága pedig 12 mm. Felületkezelése HORGANYZOTT, ami tovább növeli és ellenállást a korrózióval szemben. Ez a bevonat garantálja a hosszú élettartamot és megőrzi a csavarok esztétikus megjelenését a különböző környezeti hatásokkal szemben.
Cikkszám 085412ZNF
Nettó ár: Egyedi ár
Bruttó ár: Egyedi ár
db
BÚTORFOGANTYÚ CSAVAR HORGANYZOTT 4X16

085416ZNF

A(z) BÚTORFOGANTYÚ CSAVAR HORGANYZOTT 4X16 (bútorfogantyú csavar) egy kissé domború fejű, peremes. Amint a neve is jelzi fogantyúk felfogatására használják elsősorban a bútoriparban, fiókok szekrények fogantyúját tartja. Átmérője 4 mm, hosszúsága pedig 16 mm. Felületkezelése HORGANYZOTT, ami tovább növeli és ellenállást a korrózióval szemben. Ez a bevonat garantálja a hosszú élettartamot és megőrzi a csavarok esztétikus megjelenését a különböző környezeti hatásokkal szemben.
Cikkszám 085416ZNF
Nettó ár: Egyedi ár
Bruttó ár: Egyedi ár
db
BÚTORFOGANTYÚ CSAVAR HORGANYZOTT 4X20

085420ZNF

A(z) BÚTORFOGANTYÚ CSAVAR HORGANYZOTT 4X20 (bútorfogantyú csavar) egy kissé domború fejű, peremes. Amint a neve is jelzi fogantyúk felfogatására használják elsősorban a bútoriparban, fiókok szekrények fogantyúját tartja. Átmérője 4 mm, hosszúsága pedig 20 mm. Felületkezelése HORGANYZOTT, ami tovább növeli és ellenállást a korrózióval szemben. Ez a bevonat garantálja a hosszú élettartamot és megőrzi a csavarok esztétikus megjelenését a különböző környezeti hatásokkal szemben.
Cikkszám 085420ZNF
Nettó ár: Egyedi ár
Bruttó ár: Egyedi ár
db
BÚTORFOGANTYÚ CSAVAR HORGANYZOTT 4X22

085422ZNF

A(z) BÚTORFOGANTYÚ CSAVAR HORGANYZOTT 4X22 (bútorfogantyú csavar) egy kissé domború fejű, peremes. Amint a neve is jelzi fogantyúk felfogatására használják elsősorban a bútoriparban, fiókok szekrények fogantyúját tartja. Átmérője 4 mm, hosszúsága pedig 22 mm. Felületkezelése HORGANYZOTT, ami tovább növeli és ellenállást a korrózióval szemben. Ez a bevonat garantálja a hosszú élettartamot és megőrzi a csavarok esztétikus megjelenését a különböző környezeti hatásokkal szemben.
Cikkszám 085422ZNF
Nettó ár: Egyedi ár
Bruttó ár: Egyedi ár
db
BÚTORFOGANTYÚ CSAVAR HORGANYZOTT 4X25

085425ZNF

A(z) BÚTORFOGANTYÚ CSAVAR HORGANYZOTT 4X25 (bútorfogantyú csavar) egy kissé domború fejű, peremes. Amint a neve is jelzi fogantyúk felfogatására használják elsősorban a bútoriparban, fiókok szekrények fogantyúját tartja. Átmérője 4 mm, hosszúsága pedig 25 mm. Felületkezelése HORGANYZOTT, ami tovább növeli és ellenállást a korrózióval szemben. Ez a bevonat garantálja a hosszú élettartamot és megőrzi a csavarok esztétikus megjelenését a különböző környezeti hatásokkal szemben.
Cikkszám 085425ZNF
Nettó ár: Egyedi ár
Bruttó ár: Egyedi ár
db
BÚTORFOGANTYÚ CSAVAR HORGANYZOTT 4X30

085430ZNF

A(z) BÚTORFOGANTYÚ CSAVAR HORGANYZOTT 4X30 (bútorfogantyú csavar) egy kissé domború fejű, peremes. Amint a neve is jelzi fogantyúk felfogatására használják elsősorban a bútoriparban, fiókok szekrények fogantyúját tartja. Átmérője 4 mm, hosszúsága pedig 30 mm. Felületkezelése HORGANYZOTT, ami tovább növeli és ellenállást a korrózióval szemben. Ez a bevonat garantálja a hosszú élettartamot és megőrzi a csavarok esztétikus megjelenését a különböző környezeti hatásokkal szemben.
Cikkszám 085430ZNF
Nettó ár: Egyedi ár
Bruttó ár: Egyedi ár
db
BÚTORFOGANTYÚ CSAVAR HORGANYZOTT 4X35

085435ZNF

A(z) BÚTORFOGANTYÚ CSAVAR HORGANYZOTT 4X35 (bútorfogantyú csavar) egy kissé domború fejű, peremes. Amint a neve is jelzi fogantyúk felfogatására használják elsősorban a bútoriparban, fiókok szekrények fogantyúját tartja. Átmérője 4 mm, hosszúsága pedig 35 mm. Felületkezelése HORGANYZOTT, ami tovább növeli és ellenállást a korrózióval szemben. Ez a bevonat garantálja a hosszú élettartamot és megőrzi a csavarok esztétikus megjelenését a különböző környezeti hatásokkal szemben.
Cikkszám 085435ZNF
Nettó ár: Egyedi ár
Bruttó ár: Egyedi ár
db
BÚTORFOGANTYÚ CSAVAR HORGANYZOTT 4X38

085438ZNF

A(z) BÚTORFOGANTYÚ CSAVAR HORGANYZOTT 4X38 (bútorfogantyú csavar) egy kissé domború fejű, peremes. Amint a neve is jelzi fogantyúk felfogatására használják elsősorban a bútoriparban, fiókok szekrények fogantyúját tartja. Átmérője 4 mm, hosszúsága pedig 38 mm. Felületkezelése HORGANYZOTT, ami tovább növeli és ellenállást a korrózióval szemben. Ez a bevonat garantálja a hosszú élettartamot és megőrzi a csavarok esztétikus megjelenését a különböző környezeti hatásokkal szemben.
Cikkszám 085438ZNF
Nettó ár: Egyedi ár
Bruttó ár: Egyedi ár
db
BÚTORFOGANTYÚ CSAVAR HORGANYZOTT 4X40

085440ZNF

A(z) BÚTORFOGANTYÚ CSAVAR HORGANYZOTT 4X40 (bútorfogantyú csavar) egy kissé domború fejű, peremes. Amint a neve is jelzi fogantyúk felfogatására használják elsősorban a bútoriparban, fiókok szekrények fogantyúját tartja. Átmérője 4 mm, hosszúsága pedig 40 mm. Felületkezelése HORGANYZOTT, ami tovább növeli és ellenállást a korrózióval szemben. Ez a bevonat garantálja a hosszú élettartamot és megőrzi a csavarok esztétikus megjelenését a különböző környezeti hatásokkal szemben.
Cikkszám 085440ZNF
Nettó ár: Egyedi ár
Bruttó ár: Egyedi ár
db
BÚTORFOGANTYÚ CSAVAR HORGANYZOTT 4X45

085445ZNF

A(z) BÚTORFOGANTYÚ CSAVAR HORGANYZOTT 4X45 (bútorfogantyú csavar) egy kissé domború fejű, peremes. Amint a neve is jelzi fogantyúk felfogatására használják elsősorban a bútoriparban, fiókok szekrények fogantyúját tartja. Átmérője 4 mm, hosszúsága pedig 45 mm. Felületkezelése HORGANYZOTT, ami tovább növeli és ellenállást a korrózióval szemben. Ez a bevonat garantálja a hosszú élettartamot és megőrzi a csavarok esztétikus megjelenését a különböző környezeti hatásokkal szemben.
Cikkszám 085445ZNF
Nettó ár: Egyedi ár
Bruttó ár: Egyedi ár
db
BÚTORFOGANTYÚ CSAVAR HORGANYZOTT 4X50

085450ZNF

A(z) BÚTORFOGANTYÚ CSAVAR HORGANYZOTT 4X50 (bútorfogantyú csavar) egy kissé domború fejű, peremes. Amint a neve is jelzi fogantyúk felfogatására használják elsősorban a bútoriparban, fiókok szekrények fogantyúját tartja. Átmérője 4 mm, hosszúsága pedig 50 mm. Felületkezelése HORGANYZOTT, ami tovább növeli és ellenállást a korrózióval szemben. Ez a bevonat garantálja a hosszú élettartamot és megőrzi a csavarok esztétikus megjelenését a különböző környezeti hatásokkal szemben.
Cikkszám 085450ZNF
Nettó ár: Egyedi ár
Bruttó ár: Egyedi ár
db
 • 1
 • 2
 • Utolsó
 • Következő